Nieuwsoverzicht

 • LEES MEER
  Inspiratiedag betaalbaar wonen voor kansengroepen
  22 mei 2017
  Wonen
  Deze inspiratiedag opgezet door een breed platform initiatiefnemers op 13 maart in het Provinciehuis van Limburg, was een succes. Met zo een 120 aanwezigen kon het thema “betaalbaar wonen voor kansengroepen" rekenen op heel wat belangstelling. Het ‘Platform Betaalbaar Wonen Limburg’ kan terugblikken op een goedgevulde agenda, een fijne mix van inhouden en een mooie opkomst. Het Woonplatform zal de oogst van deze inspiratiedag verwerken, nieuwe thema’s verkennen en mogelijke aanbevelingen formuleren naar lokale besturen tegen de volgende gemeenteraadsverkiezingen. Was je aanwezig en wil je graag nog eens de speeches en presentaties van die dag bekijken en downloaden of kon je er niet bij zijn maar heb je interesse in het thema, dan kan je ze op dit platform terugvinden. Ook de foto’s zijn beschikbaar om te (her)bekijken.   Wil je meewerken of je stem laten horen in de volgende werkzaamheden van het Platform Betaalbaar Wonen Limburg? Dat kan door een mail te sturen naar Bart.Bynens@beweging.net. We houden je zeker op de hoogte van toekomstige initiatieven.  
 • LEES MEER
  Start! maakt Vlaanderen ondernemender - Minister Muyters reikt award uit voor 500ste haalbaarheidsadvies
  22 mei 2017
  Ondernemen
  In februari 2015 zagen de haalbaarheidsstudies Start! het licht. Start! richt zich tot mensen met een ondernemersdroom, die willen onderzoeken of ze van die droom kunnen leven.
 • LEES MEER
  Na Genk, ‘Boxt’ weldra heel Vlaanderen.
  22 mei 2017
  Ondernemen
  Stebo rolt samen met de partners Stad Brugge, Stad Gent, Stad Mechelen en Stad Turnhout, ‘The Box’ - plug & play handelspanden - uit over heel Vlaanderen.

 

Share This