Bij Stebo werken meer dan 70 enthousiaste professionals.

Werken bij Stebo is boeiend, verrijkend en effectief. We besteden veel zorg aan voortdurend innoveren en leren. We benutten maximaal kansen om samen te werken: intern en extern. We streven ernaar dat ons werk zoveel als mogelijk aansluit bij onze talenten en passie. We ontwikkelen onze sterkten, investeren veel in onderlinge samenwerking en zijn fier op de verscheidenheid van onze groep.

Momenteel zijn we op zoek naar:

Beleidsmedewerker wonen Afdeling Wonen voltijds (m/v)
Je ondersteunt de gemeenten van het werkgebied in de ontwikkeling van hun woonbeleidsvisie en de uitvoering van hun woonbeleidstaken. Je betrekt hierbij zowel beleid, lokale actoren als bewoners. Je hebt een talent om diverse groepsprocessen op een dynamische wijze te begeleiden en hebt tegelijkertijd een grote interesse voor het beleidsdomein ‘wonen’.

 

Functiebeschrijving   Sollicitatieformulier  
Buurtwerker Zwartberg (Genk) Afdeling Buurtopbouwwerk voltijds (m/v)
Je werkt samen met je medewerkers aan de verdere uitbouw van onze dienstverlening, die gericht is op het versterken van loopbanen. Je onderhoudt productieve relaties met je voornaamste stakeholders: de werkgevers, de werkzoekenden en werknemers, de opdrachtgevers en je team. Je kent het Limburgse werkgeversveld en bent vertrouwd met het arbeidsmarktbeleid en de Limburgse accenten hierin. Je ben sterk in het uitbouwen van strategische partnerschappen.

 

 

Functiebeschrijving   Sollicitatieformulier  

 

INITIATIEVEN

T W E E T S

Share This